Tu tens la clau

Curmetratge produït per Vivirdelcuento Comunicació per Pimeco. Amb el guió i direcció d’Ernest Riera. “Tu tens la clau” narra la història d’un comerciant que ha vist com les seves vendes han caigut en picat d’ençà que ha augmentat la compra online a través de grans plataformes. “Tu tens la clau” vol tocar la fibra del consumidor actual que s’entristeix quan tanca una botiga de tota la vida però que tria altres formes de consum. Els actors que donen vida als tres protagonistes principals són Patxi Arostegui, Blanca Creus i Biel Barrera. Al curt han participat com a extres quasi un centenar de persones. La banda sonora, Les claus del teu món, és obra del cantautor mallorquí, Jaime Anglada. Una de les escenes principals i més emotives del curt ha estat enregistrada a la jugueteria més antiga de Palma, La Industrial.